E-Learning

Jogosítvány gyorsan könnyedén, Tanulj Otthon!

A Rapid-Autosiskola Kft. új szolgáltatásával Ön helytől és időtől függetlenül végezheti el a jogosítványhoz szükséges elméleti képzéseket.

A képzések, tananyagok moduláris alapon épülnek fel, figyelembe véve a tanulók egyéni képességeit és készségeit. A képzési forma lehetővé teszi és támogatja a saját haladási ütem – egyéni képességen, időbeosztáson alapuló – megválasztását. Az elektronikus képzések egyik legfontosabb jellemzője az interaktivitás. Az oldalak közti navigációtól, a tesztek és feladatok elektronikus kitöltésén át az azonnali kiértékelésig sokféle módon használjuk ki az interaktivitásban rejlő lehetőségeket. A tananyagok a multimédia adta további lehetőségeinek kihasználásával sokrétű oktatási formát, kompetenciafejlesztést tesznek lehetővé.

Jó mert:
  • Megfelel a tanuló egyéni elvárásainak
  • Tetszőlegesen beosztható idő
  • Újraáttekinthető, ismételhető tananyag és tesztlapok
A korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok, tesztek és próbavizsgák által megszerzett alapos tudás nemcsak az elméleti vizsga sikerességéhez járul hozzá, hanem később az utakon is alapját jelenti a biztonságos és szabálykövető közlekedésnek.

Iratkozz be e-mailben vagy honlapunkon! Érdeklődj telefonon vagy irodánkban a részletekről!